Стаматовић: Хајдучки састанак после Ђурђевдана испред Владе Србије

    03.05.2017.
DSC_9323
 
Уколико не добијемо дозволу за градњу гондоле до Ђурђевдана, 6. маја, позивам све грађане који подржавају здраву и достојанствену Србију да нам се придруже да сви заједно одемо у Министарство грађевинарства да затражимо дозволу за градњу гондоле“, поручио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина,отварајући почетак радова за изградњу гондоле на ’’Свесрспкој народној моби’’ на Златиборурадова који се, како је обећао, овај пут неће прекидати ни по коју цену.

Боримо се за правду и истину, стојички се држимо упркос свим квалификацијама које смо доживели од власти, био сам и украјински шпијун и вођа црногорског клана на Златибору, а ми само хоћемо да градимо, радимо и одбранимо народну имовину што смо и показали организујући народну мобу на Празник рада“, рекао је Стаматовић.

Он наводи да су стрпљиво чекали да добију све потребне дозволе, али више немају времена за чекање јер не могу да им опросте што им ускраћују право на рад.

Ни по коју цене нећу одустати од градње панорамске гондоле упркос опструкцији надлежних државних органа и судства, јер ово је нешто што нас обавезује како бисмо заштитили имовину која припада искључиво народу“, каже Стаматовић.

Ако би нам државне институције издале дозволу за градњу гондоле настао би проблем јер су спорно земљиште обећали да поклоне својим тајкунима и блиским пријатељима, то би им покварило целу концепцију и планове а народ би се широм Србије, угледајући се на Златиборце, побунио и затражио иста права у сваком делу наше земље“, закључио је Стаматовић.

Комплетан текст и видео можете погледати на: http://glaszapadnesrbije.rs/803555/stamatovic-hajducki-sastanak-posle-djurdjevdana-ispred-vlade-srbije/

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone