Četvrti HillsUP: Ritam slobode

    12.07.2017.
1212

Zlatiborski HillsUp festival ove godine biće održan od 13 do 15 jula. Program je kao i ranijih godina raznovrstan i predstaviće publici najaktuelnije stvari na regionalnoj rok, hip-hop i elektro sceni.

logo“HillsUp” nas i ovaj put vodi na svojevrsno putovanje kroz vreme i muzičke pravce predstavljajući publici bogato i dragoceno nasleđe rokenrol kulture Srbije i regiona. Svako veče festivala tradicionalno otvaraju demo bendovi koji će biti izabrani na konkursu.

 Na glavnoj bini će nastupiti predvodnici novog rok talasa Straight Mickey  and Boyz, bučni i energični Mortal Kombat, zagrebački Elemental, najbolji rege bend nove generacije Irie FM, uvek fantastični uživo Kanda Kodža i Nebojša., neumorni čuvari keltske tradicije Ortodoks Celts, beskompromisni Dža ili bu i večito sveži i aktuelni Atheist Rap. Pored njih publika će imati priliku da vidi i rok velikane Obojeni program, Gorana Barea i Majke, Let 3 i veliko Atomsko sklonište, bend koji je svojim pesmama i koncertima pisao istoriju rokenrola na tlu bivše SFRJ.

Program na glavnoj bini će biti zatvaran u hip-hop ritmovima, a ove godine će nas kroz noć voditi Prti Be Ge i Who See koji predstavljaju novi album.

HillsUP 2017 (1)Najbolje što postoji na srpskoj elektro sceni biće skoncentrisano na Zlatiboru tokom “HillsUpa”. Na glavnoj bini nas očekuje nastup Zap Me Strobe, a u fantastičnom ambijentu zlatiborske šume koja čitavom događaju daje posebnu atmosferu na di džej pultu u okviru SHUMA stage-a će se smenjivati: Lena Glish, Dumanya, Mene, M.U.T.O.R, Srđan Krčmar,  Marko Milosavljević, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, a glavne zvezde će svakako biti Dejan Milićević, Marko Nastić i Lea Dobričić.

Pored muzičkog dela, tokom festivala će, tradicionalno, biti održan turnir u basketu 3 na 3, a svi koji žele da upoznaju prirodne lepote Zlatibora i iskušaju svoju fizičku spremnost imaće priliku da učestvuju u trci u planinskom orijentiringu.

U saradnji sa Hotelom Olimp posetiocima festival obezbeđena je ulaznica na bazen po ceni od 100 RSD, takođe novootvoreni DINO PARK na Zlatiboru obezbedio je promo ulaznice po ceni od 200 RSD za sve vlasnike hillsUp karata.

 

Svi na brdo!

Vidimo se na Zlatiboru.

HillsUP 2017 (3)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone