Pejović Dejan, Peja o Zlatiborskoj gondoli

    26.07.2017.
The Dibidus

Beogradski pevač , kompozitor, pesnik i likovni umetnik, odrastao na zvuku 50-tih , muzičku karijeru započeo u bendu „Baby Boom“, bio je član i osnivač grupe „Vampiri“ , a zatim osnivač i frontmen grupe „Familija“, od 2003 okupio je novu postavu svog sastava „The Dibidus“, veruje u ljubav i večiti je optimista, svaki svoj koncert završava sa jedinstvenom porukom „Budite dobri ljudi i volite se jer ljubav pobeđuje sve“.

Pejović Dejan – Peja o Zlatiborskoj gondoli , zašto sam podržao izgradnju Gold Gondole:

The Dibidus

Turizam se smatra jednom od najperspektivnijih ekonomskih grana savremenog doba u razvijenim zemljama. Sistem vrednosti na ovim prostorima odavno je devalviran na svim aspektima pa i na ekonomsko-turističkom. Da bi se ova slika promenila , potrebno je da se više misli svojom glavom , da se rađaju nove ideje i sprovode u delo , a da se manje slušaju oni koji nam tobože žele dobro. Dobar primer je svakako Gold Gondola , fasciniran sam činjenicom da tako genijalan projekat finansira upotpunosti jedna mala opština od 15-tak hiljada stanovnika , to je dovoljno dobar pokazatelj da ako imate želju i ideju naći ćete mogućnosti da parirate nekom od najvećih svetskih projekata , a kako sam upućen Zlatiborska gondola će biti najduža na svetu. Kao umetnik smatram da se mora biti optimista u svakom pogledu. Borba protiv vetrenjača jeste teška ali se i da pobediti, a da bi se pobedilo mora se i boriti .

Krajnje je vreme da Evropa i Svet dođu nama , umesto da se Srbija svim silama trudi da trči za njima, jer je ovaj hrabar i reprezentativan projekat vredan svetske pažnje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone