Gold gondola posle festivala u Sarajevu najavljuje nove nagrade

    24.10.2017.
22539903_2002527636698080_4210802543280703167_n

Na nedavno završenom Festivalu turizma u Sarajevu svi posetioci štanda na kome se od 19. do 21. oktobra predstavila JP Gold gondola Zlatibor imali su prilike da se fotografišu i učestvuju u nagradnoj igri Klikom sa Gold Gondolom koja je završena u ponoć poslednjeg dana Festivala.

Od preko 100 fotografija, koliko se takmičilo pobedu je odnela Ozana Alagić sa 233 lajkova. Kao nagradu, dobitnica je osvojila vikend za dvoje na Zlatiboru u Konačištu Sunce. Na samom štandu za sve učesnike nagradne igre bile su obezbeđeni simbolični pokloni. Medjutim, to nije sve.

JP Gold gondola Zlatibor za sve pratioce i buduće korisnike svojih usluga organizuje veliku nagradnu igru sa mnogobrojnim nagradama.

Svako ko želi da se uključi u novu nagradnu igru može to učiniti putem aplikacije na sajtu Gold gondole ili njenoj Facebook stranici.

Aplikacija se sastoji od pet pitanja čijim tačnim odgovorom stičete mogućnost da popunite nagradni kupon i pošaljete ga u našu bazu iz koje će se nagrade i izvlačiti.

Nagrade su vožnja gondolom na svečanom otvaranju, 10 nagradnih vožnji u vip kabinama na Zlatiboru, poklon vikend za dvoje na toj planini, romantična večera za dvoje na Zlatiboru i 50 poklon paketa.

Svečano izvlačenje nagrada održaće se na Kraljevom trgu na Zlatiboru uoči otvaranja Gold gondole Zlatibor.

I narednih meseci biće pripremane nagrade. Zato partite sajt Gold gondole.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone