KONKURS – SUVENIR GOLD GONDOLE ZLATIBOR

    11.12.2017.
gold-gondola-suvenir

JP  Gold gondola Zlatibor raspisuje Konkurs za izbor idejnog rešenja suvenira sa motivom Gold gondole Zlatibor. Konkurs je otvoren do 31. januara 2018. godine.

Stručni tim koji će činiti umetnički, turistički i PR stručnjaci ispred JP Gold gondola Zlatibor i Turističke organizacije Zlatibor, izvršiće odabir 10 najboljih predloga.

Spisak njakreativnijih rešenja biće objavljen na sajtu JP Gold gondola Zlatibor, www.goldgondola.rs i na društvenim mrežama FB, Twitter i Instagram.  

Glasanje za najbolji od 10 suvenira koji je izabrao stručni tim biće sprovedeno preko društvene mreže FB i trajaće od trenutka objavljivanja do početka rada Gold gondole Zlatibor, polovinom 2018. godine.

Pobednici konkursa biće proglašeni na osnovu glasova na društvenoj mreži FB.

Prijave podnose svi zainteresovani koji svoju ideju mogu da predstave realno i čija ideja se tehnički može sprovesti u delo.

Konkursna prijava/formular treba da sadrži:

  • Podatke o autoru (ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon)
  • Nacrt idejnog rešenja (može biti i ručno urađena skica).

Konkursne prijave slati na e-mail adresuoffice@goldgondola.rs ili poštom na adresu JP Gold gondola Zlatibor, Ulica  Aleksandra Karađorđevića 34, 31310 Čajetina, sa naznakom „Za konkurs“.

     NAGRADE:

  1. mesto – novčana nagrada i iznosu od 200 eura
  2. mesto – vikend za dvoje na Zlatiboru
  3. mesto – vožnja gondolom za tebe i ekipu (do 10 besplatnih karata)

Važno: uslov za pobednike  nagradnog konkursa jeste potpisivanje ugovora u kome će jasno biti definisano sledeće: AUTOR ovim Ugovorom JP Gold gondola Zlatibor ustupa sva imovinska autorska prava, u vezi sa korišćenjem predmetnog idejnog rešenja suvenira za nesmetano korišćenje na svim teritorijama i tržištima, bez vremenskog ograničenja, dok AUTOR zadržava sva moralna autorska prava u vezi sa nastalim delom. Konkursni materijal se ne vraća. Autor idejnog rešenja suvenira može konkuristati sa više predloga, ali se za svaki predlog podnosi posebna prijava.

 

Više o projektu Gold gondola Zlatibor na www.goldgondola.rs

 

Dodatne informacije na:  

office@goldgondola.rs

 +381 63 333285  Tamara Simić

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone