Usvojen plan i program poslovanja JP „GOLD GONDOLA ZLATIBOR“ za 2018 godinu

    15.12.2017.
20171214_102754

 Skupština Opštine Čajetina, na sednici koja je odražana 14. decembra 2017. godine jednogalsnom odlukom je usvojila plan i program poslovanja JP Gold gondola Zlatibor za 2018. godinu. Bojana Božanić, direktorka Gold gondole predstavila je plan i program preduzeća istakvši da je program poslovanja za 2018. godinu realan i da  je urađen u skladu sa finansijskim planom i opredeljenim sredstvima iz budžeta opštine. Program za narednu godinu projektuje da će Gondola početi sa radom 2018.

Prioritet za narednu godinu jeste da JP Gold gondola Zlatibor otpočne svoju osnovnu delatnost i prve turiste poveze od centra Zlatibora do vrha Tornika. Na proleće 2018, godine očekuje se intenziviranje radova na terenu koji će iziskivati i veću angažovanost zaposlenih u Gold gondoli, odnosno proširenje broja zaposlenih. Ukupan budžet, koji lokalna samouprava izdvaja za plate u javnom sektoru time neće biti dodatno opterećen jer je planirana reorganizacija zaposlenih u javnom sektoru i preuzimanje troje zaposlenih tehničke struke iz drugih javnih preduzeća.  

Medijska promocija i marketing predstavljaju važan segment razvoja preduzeća koji će se vršiti kroz standardne oblike marketing i PR promocije, učešće na sajmovima i drugim događajima u zemlji i inostranstvu, ali i kroz inovativne tehnologije kao što je izraditi VR naočare (predstavljanje realnog snimka vožnje u kabini ). Edukacije i seminari takođe neće biti zanemareni kroz  finansijski plan.

Pored završetka same gondole od investicija u narednoj godini finansijskim planom predviđen je početak aktivnosti na  izgradnji poslovne zgrade preduzeća na lokaciji opštinske parcele neposredno uz početnu stanicu Gondole, kao i kupovina terenskog automobila za potrebe poslovanja.

20171214_102754 20171214_102744

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone