Uspešno predstavljanje TO Zlatibor, Gold Gondole i Opštine Čajetina na sajmu turizma u Moskvi

    14.03.2018.
sajam5-1

Sajam turizma u Moskvi uspešno je počeo za predstavnike Turističke organizacije Zlatibor i Opštine Čajetina. Veliki broj Rusa posetio je štand Turističke organizacije Zlatibor, koja se predtavlja u okviru Turističke organizacije Srbije.
Prvog dana sajma, štand Zlatibora posetio je i ambasador Republike Srbije u Rusiji Slavenko Terzić. Razgovaralo se o mogućnostima razvoja saradnje u oblasti turizma, ali i investicija, privrede i poljoprivrede. Tokom narednih meseci biće pokrenute konkretne aktivnosti u cilju značajnije promocije i predstavljanja potencijala Zlatibora ne samo u Moskvi, već u celoj Rusiji, gde za to postoji interesovanje.

Značajan broj agencija interesovao se za mogućnost saradnje i dolazaka ruskih turista u Srbiju, pre svega na Zlatibor. Fokus je bio na ponudama iz oblasti zdravstvenog, verskog i sportskog turizma. Ostvareni su dobri kontakti i očekuje se da rezultati uspostavljanja saradnje sa moskovskog sajma budu vidljivi već naredne zimske sezone.
Veliko interesovanje izazvala je zlatiborska gondola. Posetioci su bili oduševljeni virtualnom turom trase gondole i pejzažima Zlatibora.

sajam2

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone