Bojana Božanić čestitala prvu godišnjicu Dino parka Zlatibor

    12.07.2018.
DSC_0183

Dino park Zlatibor proslavio je proteklog vikenda svoj prvi rođendan, pa je tim povodom čestitku zaposlenima uputila i Bojana Božanić, direktor JP Gold gondola Zlatibor.

“Saradnja JP Gold gondola i Dino parka je dobra. Mi se podržavamo i nadam se da će saradnja u budućnosti biti još  bolja i veoma uspešna”, rekla je, između ostalog, Bojana Božanić, čestitajući prvi rođendan Dino parku.

Svečanosti povodom prvog rođendana Dino parka Zlatibor prisustvovali su, između ostalih, predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, direktorka JP Gold gondola Bojana Božanić i druge zvanice. Prisutne je pozdravio jedan od idejnih tvoraca Dino parka, akcionar Vladimir Ružić.

Inače, Dino park Zlatibor je tematski park koji je u proteklih 12 meseci posetilo oko 180.000 ljudi, a ovog leta sadržaj je obogaćen pikado bolom, zorba bolom, vožnjom trokolicama…

Ovoj turističkoj atrakciji Zlatibora iduće godine pridružiće se nova – Gold gondola, pa je stoga saradnja između ova dva preduzeća sve tešnja. Od gondole mnogo očekuju svi u opštini Čajetina. Zato je, po rečima Bojane Božanić, njen prioritet puštanje u rad gondole od koje će korist imati svi turistički poslenici na Zlatiboru.

“Očekujemo da će Gold gondola, kada iduće godine bude puštena u rad, da dovede rekordan broj turista i da Zlatibor postane pravi zimski centar”, ističe Božanićeva i podseća da će to biti najduža panoramska gondola na svetu.

Puštanjem u rad gondole profitiraće kako vlasnici hotela i brojnih apartmana, tako i poljoprivredni proizvodjači, ali i država Srbije u čiju će se kasu od turizma slivati više para.

Božanićeva podseća da je Gold gondola već privukla pažnju brojnih investitora, koji žele da grade u njenoj blizini.

“ Planirano je uređenje lokacija u blizini gondole, pre svega prostora oko Ribničkog jezera, koji će postati novi turistički centar, gradiće se akva-parka i urediti nove ski staze na Torniku”, najavljuje Bojana Božanić.

Tako će uz Gondolu, Dino park i druge sadržaje, Zlatibor postati prepoznatljiv i na svetskoj turističkoj mapi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone