Podrška gondoli puno znači

    08.09.2018.
SLIKA

Gold gondola Zlatibor postala je atrakcija i pre no što je završena. Među posetiocima Zlatibora vlada veliko interesovanje za ovaj projekat kojim će lakše i brže da stignu do vrha Tornika. Vožnja gondolom biće i deo ekskurzijskih programa. Mnogi su zainteresovani za saradnju sa JP Gold gondola Zlatibor.

“Sarađujemo sa firmama, hotelima, podržavaju nas Dino park i Avantura park. Mnogo nam znači njihova podrška i bićemo dobri partneri. Imaćemo korist jedni od drugih, a 125 godina organizvanog razvoja turizma na Zlatiboru daje nam za pravo da idemo korak dalje u nešto novo”, kaže Bojana Božanić, direktor JP Gold gondola Zlatibor.

Taj korak dalje nije uvek lak. Ima spoticanja, pa su Zlatiborci u ovom velikom projektu uglavnom oslonjeni na same sebe.

“Nedostaje jedino sluh od same države i većine državnih institucija. Ne svih, nego većine. Neko sa tolikom istorijom turizma treba da dobije podršku u svim segmentima onoga što radi. Ne mora finansijska podrška, već moralna. Tim pre što se budžet Republike Srbije delom puni i od PDV-a koji se ubira na Zlatiboru, a kako s gondolom počinje nova faza razvoja turizma biće još više para u državnoj kasi”, zaključuje Božanić.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone