Dinosaurusi i gondola – spoj dva sveta

    13.09.2018.
DSC_0608

Kada je otvoren pre godinu dana, Dino park Zlatibor, najveći park zabavno rekreativnog karaktera na Balkanu, odmah je postao prava atrakcija, a za 12 meseci obišlo ga je 180.000 ljudi. Samo tokom prvomajskih praznika kroz park je prošlo oko 9.000 ljudi. Oko 30.000 dece je za godinu dana došlo organizovanim ekskurzijama.

“To nam daje za pravo da kažemo da je Dino park glavno stecište svih ekskurzija u Srbiji. Ovde se dolazi i porodično, jer naši sadržaji nsu samo za decu, već i starijima pružamo mogućnost da uživaju u adrenalinskim sportovima ili da se jednostavno odmore u ležaljkama, ili našoj kafe piceriji i u vitaminskom baru. Daleko od gradske vreve i buke, u borovoj šumui, ovo je pravi kutak da provedu deo dana u zdravoj sredini. Ovo je oaza mira i nezaboravne avanture za uzrast od prve do 101. godine. Jedna od naših akcija sprovodi se u saradnji sa gradskim i opštinskim upravama širom Srbije, koje treba da obezbede prevoz, je da se najuspešnijoj deci i onima koji nemaju srećno detnjstvo omogući da jedan dan provedu u Dino parku. U saradnji sa dečjim bolnicama, mališani koji su na lečenju dobijaju karte za celu porodicu. Po izlasku iz bolnice mogu da dodju u Dino park, zaborave na injekcije i infuzije i uživaju u čistom zlatiborskom vazduhu”, kaže Slavica Srbinovski, PR i marketing menadžer Dino parka Zlatibor, najvećeg te vrste u regionu Jugoistočne Evrope.

Ovaj kompleks doba krede i jure i sveta savremene tehnologije prostire se na šest hektara. Posetiocima se nudi 20 multimedijalnih reprlika dinosaurusa koji se pokreću i ispuštaju zvuke, i 20 sadržaja iz savremenog sveta, poput avantura parka, veštačke stene, 6D bioskopa, dečjeg dino sela, kvadova, trokolica, kjubinga…Gradi se teren za mini golf, a od jeseni će program da bude još bogatiji. Planirana je zelena učionica, kao i niz drugih sadržaja.

Pažnju posetilaca privlači i kabina gondola koju svakoga dana “vozi” neki od Diznijevih junaka.

“Dino park odlično sradjuje sa JP Gold gondola Zlatibor i direktorkom Bojanom Božanić. Kabina buduće gondole jedna je atrakcija u našem parku. Posetioci obavezno udju u kabinu, slikaju se, informišu kada će moći da lete ovim liftom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone