Zlatni borovi inspirišu Borku Tomović

    15.10.2018.
borka

 

Zlatibor ima svoje čari, a glumica Borka Tomović posebne razloge da voli ovu planinu prepunu zlatnih borova čiji jutarnji miris krepi dušu i telo.

– Moji roditelji upoznali su se na Zlatiboru, a sestra i ja ovde dolazimo od detinjstva –  kaže Borka.

Šetnje kroz šumu i prelepi pejzaži idealno su mesto za odmor posle napornog posla, bekstvo od gradske vreve, a često inspirišu i daju polet pred novu ulogu.

Borka Tomović voli sve što se nalazi na ovoj planini. Od druženja s gostoljubivim Zlatiborcimna, preko pršute i sira, do brojnih dešavanja i raznih sadržaja.

-Svake godine se nešto dešava i to je lepo. Zlatibor ima sadržaje koji su zanimljivi i strancima, jer savremenog turistu ne interesuju samo šetnje, jelo i piće. To su ovdašnji turistički radnici shvatili i ponuda je iz godine u godinu sve bolja. Kako se dobar glas daleko čuje, sve je više turista. I drago mi je zbog toga. Svakako da će nova atrakcija, gondola koja se gradi, da privuče još više gostiju. Bila sam mnogo puta na Ribničkom jezeru i Torniku, ali jedva čekam da se do vrha provozam gondolom i u laganoj vožnji uživam u lepotama ove u svemu zlatne planine- zaključuje Borka Tomović.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone