Gondola će da razvije Tornik

    08.11.2018.
KOC_7243-compressor

Hotel Mons se za svega dve i po godine rada pozicionirao na mapi Zlatibora kao objekat za porodični smeštaj. Nenad Melović, menadžer hotela Mons, kaže da već imaju goste koji se vraćaju i ovde borave ne samo za vreme letnjeg i zimskog odmora, već dolaze i vikendom.

“Zadovoljni smo kako se razvijamo, kapiciteti su popunjeni, a gosti koji se vraćaju pokazatelj su da smo na dobrom putu. Oni su nam vrlo bitni, ali je važno da znamo i zbog čega se neki drugi ne vraćaju, kako bi imali orijentaciju u kom pravcu da idemo. Od gostiju dobijamo dobre ocene. Mi, inače, naglasak stavljamo na porodični segment. Smeštaj je apratmanskog tipa. Naši gosti su uglavnom porodice sa malom decom kojoj je potreban prostor za igru, a mi im nudimo igraonicu u kojoj provode dosta vremena, naročito kada vremenski uslovi nisu povoljni za šetnju. Radimo i kogresni turizam, a među našim gostima su i stranci koji koriste hotel samo da bi prespavali. Zlatibor je poznat i kao polazna stanica za obilazak brojnih kulturno istorijskih mesta i prirodnih lepota. Mi se trudimo da našim gostima omogućimo da posete mesta u okolini”, kaže Melović.

Zlatibor, prema njegovim rečima, nije zaokružena priča. Ima još puno toga da se uradi i ponudi gostima koji sve više žele aktivan odmor.

“Napravljen je pomak u tome. Imamo Avatura park, Dino park, uređuju se biciklističke i pešačke staze. Ima aktivnosti, ali je s druge strane otežavajuće to što je Zlatibor veliko gradilište. Ali, to je tranziciona faza koja je pri kraju. Posle toga posvetiće se pažnja ozelenjavanju, uređenju staza, brojnim propratnim elementima”, saznajemo od Melovića.

Centar Zlatibora je pun gostiju koji različito gledaju na objekte koji se grade. Njihovu pažnju privlači objekat koji nije stambena zgrada. Reč je o početnoj stanici Gold gondole Zlatibor.

“Gondola je kapitalna investicija i mnogo će značiti za dalji razvoj Zlatibora. S njenim puštanjem u rad dobićemo novu širinu. Ona će da rastereti centar Zlatibora i dovede do toga da razvoj turizma krene u pravcu Tornika koji ima ogroman potencijal”, naglašava Nenad Melović.

Više o Hotelu Mons možete naći na @https://mons-zlatibor.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone