Goste privlači ono što drugi nemaju

    30.11.2018.
HTL-PALISAD-DEUS-TRAVEL-1

„Hotel Palisad  spremno dočekuje zimsku sezonu. Nakon uspešne letnje, gde beležimo porast gostiju i ostvarenih noćenja, nastojaćemo da opravdamo poverenje i dobrom i posvećenom uslugom gostima učinimo boravak nezaboravnim. Naši gosti vole da provode odmor na planini, a mi osluškujući njihove želje, spremamo  aktivne sadržaje sa kojima mogu upotpuniti vreme na Zlatiboru, takođe nudimo zanimljive radionice za decu tokom celog dana, kao i muzičke večeri u holu hotela kako za naše goste, , tako i za goste Zlatibora“, ističe direktorka prodaje i marketinga „Palisada“  Katarina Cicvarić.

„Na osnovu svog iskustva priroda, gastronomija i tradicionalna gostoprimljivost su razlozi zašto se turisti sa svih strana opredeljuju za Zlatibor,kao i raznovrsnost usluga za sve uzraste i generacije“.

Sadržaje  koje bi trebalo ponuditi da bi Zlatibor postao još atraktivniji Cicvarić smatra da bi to možda bio ozbiljni javni Akva park i svakako Gold Gondola, čija je izgradnja u toku.

Opština Čajetina je puno uložila u dodatne sadržaje.Turistima su na raspolaganju Avantura park, Dino parka, uređeno je šetalište, grade se smeštajni kapaciteti. „Sve što Zlatibor odvaja od drugih destinacija  privući će nove goste a imati najdužu gondolu na svetu, svakako je dobar razlog da naša planina postane još atraktivnija i posećenija“ zaključuje Katarina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone