Veliko interesovanje za Zlatibor za predstojeće praznike

    19.04.2019.
zmaj zlatibor

Za predstojeće praznike, interesovanje za Zlatibor kao mesto odmora i boravka je izuzetno veliko, pokazuju rezervacije i najave. Popunjenost kapaciteta će biti skoro 100%. Hotelijeri su već izašli sa svojim ponudama, a TO Zlatibor se postarala da ima zanimljiv program u prazničnom periodu.

TO Zlatibor je pod pokroviteljstvom opštine Čajetina pripremila bogat program tokom prvomajskih praznika postaravši se da obezbedi popularne izvođače zabavne i narodne muzike koji će koncerte održati u sportskoj hali na Zlatiboru.

„U pitanju su koncerti koji se održavaju 2., 3. i 4. maja. Lesington bend, Ana Bekuta i Saša Matić će biti izvođači koji će imati koncerte u sportskoj hali na Zlatiboru. Pored toga, mi smo se dodatno trudili da uredimo sve lokalitete u okolini samog Zlatibora i nema sumnje da će svi raditi punim kapacitetom za praznike, pa turisti koji dođu mogu zaista da uživaju u ovom odmoru „, kaže Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Turističke agencije na Zlatiboru kao i obično u svom programu imaju obilaske svih atraktivnih lokaliteta na ovoj planini. Ono što je zanimljivo jeste i najava većeg broja kampera koji će u narednom periodu stizati na Zlatibor.

„Кamp na Zlatiboru je počeo da radi već od 1. aprila. Mi smo dodatno sredili mobilijar koji je oštećen tokom zimske sezone usled snega, tako da kamp može neometano da radi. Ove godine imamo najavljene i grupe sa kojima smo ugovorili posete tokom sajamskih nastupa koje smo imali od početka godine, a u pitanju su sajam u Štutgartu i prezentacija u Austriji. Ugovorene su grupe iz Holandije i Nemačke, pa će sudeći prema najavama biti bolja poseta samog kampa nego prošle godine. Ugovorene kamp ture već kreću od kraja aprila, u maju i junu.“

TO koristi ovo vreme da što više i bolje ispromovišu samu destinaciju Zlatibor, nove objekte i novouređene lokalitete. Prethodnog vikenda su na Zlatiboru boravili predstavnici agencija, kao i novinari iz Mađarske, tako da se u predstojećoj letnjoj sezoni očekuju turisti i sa ovih prostora. Ovo je takođe i period kada se dovršavaju sajamski nastupi, a prvi naredni je u Banja Luci.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone