Zlatibor u srcu Hercegovine

    21.05.2019.
tablet_9961558188367817

Promotivne aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor nastavljaju se najavom letnje turističke sezone u srcu Hercegovine, u Trebinju.

Na glavnom gradskom trgu, pod osunčanim platanima, Zlatibor je folklornim performansom i ukusnim delikatesima građanima i turistima Trebinja dao puno razloga da ovogodišnji letnji odmor provedu na najposećenijoj srpskoj planini.

Na platou ispred Turističke organizacije Trebinje najviše pažnje privukao je folklorni nastup Kulturno-umetničkog društva, a uz ukusne zalogaje suhomesnatih proizvoda i domaće rakije prisutni su se upoznali sa sadržajima i aktivnostima koje ih ovog leta očekuju na Zlatiboru. Veliki broj stranaca koji su u turističkoj poseti Trebinju zainteresovao se za posetu „zlatnoj planini“, a posebno su bili oduševljeni načinom na koji je promovisana ponuda planine.

Gosti iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, zajedno sa Crnom Gorom, tradicionalno su najbrojniji turisti na Zlatiboru, pa se i ove godine očekuje povećanje broja gostiju sa ovog tržišta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone