Delegacija opštine Čajetina u poseti firmi SKIDATA u Salcburgu

    18.06.2019.
IMG_20190613_110738
Delegacija Opštine Čajetina boravila je u dvodnevnoj poseti Salcburgu i firmi SKIDATA koja je svetski lider na tržištu opreme za kontrolu pristupa i sistema za upravljanje prihodima.  

SKI DATA je austrijska firma koja nudi širok spektar proverenih standarda i prilagođenih rešenja i garantuje svakom kupcu optimalno rešenje.

Bogato iskustvo sa preko 10.000 instalacija u preko 100 zemalja omogućava brz i siguran pristup ljudi i vozila skijalištima, stadionima, aerodromima, trgovačkim centrima, gradovima, spa i vellness centrima, sajmovima i zabavnim parkovima.
 
Delegaciji opštine Čajetina u modernom prezentacionom centru predstavljene su mogućnosti  opreme za kontrolu pristupa posetilaca, koja obuhvata integralni sistem od softverskih web platformi za kontrolu, digitalnih kasa, prodajnih mesta i RFID kapija za kontrolu ulaza.
 
Zlatiborska Gold Gondola u okviru svog sistema planira da instalira najsavremenija rešenja koja će omogućiti potpuno praćenje svih procesa, od sistema za prodaju karata do same kontrole ulaza  kako bi se povećala prodaja i ponudila najbolja udobnost korisnicima. 
 
Takođe,  za predstavnike opštine Čajetina organizovan je jednodnevni izlet i vožnja gondolom Untersbergbahn, koja posetioce vodi iz Salcburga i 450m nadmorske visine na neverovatnih 1770m nadmorske visine na planinski vrh Untersberg.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone