Radna poseta Olimpijskom centru Jahorina

    17.09.2020.
IMG_20200910_093402

Predstavnici JP „Gold gondola Zlatibor“ posetili su ovih dana ski-centar Jahorina, u cilju sticanja novih znanja i razmene iskustava sa kolegama iz Republike Srpske.

IMG_20200910_093406U sklopu velikih ulaganja u ovaj ski-centar poslednjih par godina, prošle godine je puštena u rad i prva gondola, koja je veza sa novootvorenom stazom „ Novak Đoković“. Iako je, sa svojih kilometar i po, dosta kraća od zlatiborske gondole, radi se o jako sličnoj instalaciji, tako da su radnici „Gold gondole“ bili u prilici da od svojih kolega sa Jahorine dobiju veliki broj konkretnih, kako teoretskih, tako i praktičnih saveta vezanih za rad i održavanje jedne ovako kompleksne instalacije.IMG_20200910_105059

Posebna pažnja je posvećena bezbednosti, pa su razgovoru prisustvovali i predstavnici njihove Gorske službe spasavanja, koji su već godinama zaduženi za bezbednost putnika na svim instalacijama i sa ponosom ističu da su za sve ove godine imali samo jednu ozbiljnu intervenciju vezanu za evakuaciju sa trase.

Jahorina, kao jedan veliki i moderan ski-centar, svojim iskustvom u radu i organizaciji posla, svakako može doprineti da prvi koraci „Gold gondole“ budu što sigurniji i bez nepotrebnih zastoja.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone