Super Driver Cup „Zlatibor – Tornik“

    15.10.2020.
25616026710741197

Takmičenje je zakazano za subotu 17.oktobar, a trka će se voziti na potezu od Belog kamena do parkinga Ski centra Tornik. Ova deonica će biti zatvorena za saobraćaj od 9.00 do 18.00.

Staza je dugačka oko 1.800 metara a ima četiri šikane i šest krivina. Planirano je da servis, verifikacija i tehnički pregled budu na parkingu Ski centra Tornik. Svi vozači će moći da se upoznaju sa stazom i planirana su dva treninga i dve vožnje. Prvi trening je zakazan za 10.30, trka startuje u 14.00 a proglašenje pobednika je u 17.30

Takmičari su podeljeni u deset kategorija a učešće je prijavio veliki broj takmičara iz Srbije a organizatori očekuju i takmičare iz regiona. Domaća ekipa će na ovom takmičenju nastupati u sastavu Ivan Jovanetić (Čajetina), Dejan Jovanetić (Čajetina) Đorđe Pavlović (Čajetina), Željko Starčević (Čajetina), Lazar Đorić (Beograd) i Goran Mićić (Kruševac).

Takmičenje organizuje ASU Zlatibor uz podršku opštine Čajetina, Ministarstva za sport i omladinu, Sportskog centra Čajetina, TO Zlatibor, AMSS, Sportskog saveza Srbije i SAKSS.

Izvor: http://www.zlatibor.org.rs/
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone