19.08.2019.

Sebastien LAZZARONI – direktor skijališta Meribel

Sebastien Lazzaroni direktor skijališta Meribel, najpoznatijeg i najfunkcionalnijeg skijališta na svetu, smeštenog u srcu Tri Doline pokazao je veliko interesovanje za projekat Gold gondola.

Prilikom četvorodnevne posete delagacije iz Čajetine ovom alpskom raju, g. Lazzaroni je bio jedan od domaćina i ključnih ljudi koji su im bili na raspolaganju . Prezentovao je način rada skijališta i predstavnike Opštine Čajetina i JP „Gold gondola Zlatibor“ uputio u sistem funkcionisanja instalacije i pratećih sadržaja.

Ekspert POME koji je učestvovao u izgradnji velikog broja žičara širom sveta istakao je kako bi voleo da je bio uključen i u izgradnju najduže panoramske gondole na svetu. Ponosan što je upravo POMA izabrana za partnera, najavio je dolazak kada Zlatna gondola počne sa radom.

Operativni direktor Meribela iskazao je veliko poštovanje prema članovima tima koji rade na ovom značajnom projektu, jer su od početka bili uporni i istrajni, i uprkos brojnim preprekama nisu odustajali od ovog projekta i ideje da Zlatibor dobije ovakvu žičaru.

Zlatibor smatra velikim potencijalom i veruje da će se zahvaljujući Zlatnoj gondoli, ova planina pozicionirati na svetskoj turističkoj mapi.

Želite li da budete u toku ?