Zlatibor učestvuje na „Conventa“ poslovnoj berzi u Ljubljani

    24.01.2019.
7301548270870618

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na „Conventa“, poslovnoj turističkoj berzi u LJubljani, koja se održava 23. i 24. januara 2019. godine. Conventa se održava 11. put za redom i na jednom mestu okuplja preko 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove, „insentive“ i tim bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta.

Prvog dana sajma na štandu Zlatibora održano je preko 20 sastanaka sa predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i celog sveta koje se bave organizacijom velikih poslovnih skupova. U potrazi za novim destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane agencija iz Poljske i Rusije. Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske, kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata destinacija.

Na sastancima je prezentovana celokupna ponuda Zlatibora i veliki kapaciteti za organizaciju poslovnih skupova, kao i to da destinacija raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima visoke kategorije. Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi.

Turistička organizacija dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati velike poslovne skupove u narednom periodu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone