17.04.2024.

„Gift izazov“ u prodaji

Kako počinju priče o najlepšim putovanjima? Najčešće su to razgovori u krugu porodice i prijatelja kojima prikazujemo fotografije i snimke, kao i nezaobilazne suvenire - predmete koji imaju sposobnost da, bez mnogo reči, svedoče o posebnim trenucima.

Gold gondola je u svoju ponudu uvrstila raznovrsne suvenire modernog dizajna i visokog kvaliteta inspirisane prirodom kako bi lepih uspomena bilo još više. Putem digitalne platforme Visit Serbia dostupna je specijalna ponuda „Gift izazov“ - karta za vožnju i suvenir u iznosu od 2000 dinara. Ovaj komplet podrazumeva suvenir po izboru koji putnici dobijaju po jeftinijoj ceni od 500 dinara.

Putovanje najdužom gondolom na svetu je postalo jedno od najupečatljivijih iskustava posetilaca Zlatibora, a od sada su putnicima na raspolaganju i najnoviji suveniri iz Gondola šopa. Svaki premium suvenir Gold gondole nosi sa sobom priču o hrabrosti i avanturi. Neka vaša putovanja budu obogaćena ekskluzivnošću i elegancijom ovih premium poklona.

„Gift izazov“ možete preuzeti u suvenirnicama na početnoj ili završnoj stanici Gold gondole po svom izboru, a u ponudi su:

  • Šolje, savršene za jutarnju kafu ili čaj
  • Muške i ženske majice, stilizovane i udobne
  • Boce za napitke „juice“, idealne za održavanje hidratacije tokom vaših putovanja
  • Torba „ginger“, praktična za svakodnevne potrebe
  • Kačket, odličan za sunčane dane.

Gold gondola je poznata kao društveno odgovorno preduzeće koje posluje u saglasju sa prirodom. Naš cilj je bio da zlatiborski duh i lepotu kulture prilagodimo savremenim tendencijima i kao rezultat nastali su suveniri čiji izgled spaja tradicinalno i moderno. Takva estetika lako se uklapa u bilo koji ambijent ili stil odevanja, pa je „Gift izazov“ prava prilika da sa odmora ponesete svoju dozu Zlatibora.

Želite li da budete u toku ?