Gold Goldola Zlatibor predstavljena na reliju u Sloveniji

    07.11.2017.
Untitled design (6)

Užička posada, Dejan Krčevinac i Dejan Golić učestvovala je krajem oktobra na svom poslednjem reliju ove godine a to je 11.Reli Idrija 2017. koji se boduje za Kup i Šampionat BIH u reliju.

Ukupna dužina relija bila je preko 200 kilometara.

“Na reli idemo da se oprobamo u jakoj konkurenciji i da dostojno predstavimo Zlatibor i okolinu. Na reliju će nastupiti izuzetno brze posade, iza kojih stoje veliki i finansijski jaki timovi, a mi se nadamo da ćemo uspeti da se bar malo upustimo u borbu sa njima”, rekao je Krčevinac uoči odlaska u Sloveniju, a prenosi Reli magazin.

Krčevinac i njegov suvozač su, inače, pobedili tokom oktobra na 11. Reliju Jahorina ali u Sloveniji na pomenutom takmičenju, gde su bili jedini predstavnici iz Srbije,  nisu imali sreće, zbog tehničkih problema.

On se osvrnuo i na atmosferu u Sloveniji tokom relija.

“Flajeri o panoramskoj žičari na Zlatiboru, koju smo želeli da predstavimo u Idriji bukvalno su otišli prvog dana i što je zanimljivo da ljudi u Sloveniji znaju za Zlatibor i gondolu i probleme koji su prethodili početku gradnje”, navodi Krčevinac koji je govorio i o planovima za sledeću godinu.

“Sledeće godine napadamo prvo mesto u klupskoj konkurenciji. Želja nam je da naša ekipa kompletno bude brendirana u bojama Gold gondole i da tako predstavimo ovaj izuzetan projekat u Evropi na najmanje pet takmičenja”, ističe Krčevinac.

Kao takmičar, kako dodaje, ima dosta navijača van granica zemlje što nije zanemarljivo. Ovo uspešno  Auto sportsko udruženje tokom nedelje poneće i naziv Zlatibor gde imaju i sedište. Stoga promocija svih turističkih i privrednih potencijala zlatiborskog kraja i nama je od velikog značaja, zaključuje Krčevinac.

Untitled design (6) Untitled design (5) Untitled design (4) Untitled design (3)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone