Toni cetinski – Nadam se da će to biti gotova stvar sledeći put kada dođem

    04.01.2018.
Screenshot (1)

Dugo očekivana zlatiborska turistička atrakcija Gold Gondola, čija izgradnja je počela pre nekoliko meseci, već uveliko dobija pozitivne ocene – od građana, državnih zvaničnika, pa i poznatih ličnosti.

Nakon učestvovanja u  četvorodnevnom novogodišnjegm programu na Zlatiboru, koji je oduševio publiku, pevač Toni Cetinski je,  zadovoljan svojim prvim nastupom na ovoj turističkoj destinaciji, prokomentarisao i izgradnju gondole. Domaćini su upoznali Tonija sa ovom najvećom investicijom opštine Čajetina, izrazivši očekivanja da će u 2018. godini gondola početi sa radom, na šta je on dodao : “Država bi trebalo da bude u funkciji građana, tako da ja potpuno podržavam projekat”.

Pohvalio je ovu značajnu investiciju nazvavši je fenomenalnom i istakao da bi svaka država trebalo da podrži ovakvo ostvarenje jer je to, kako kaže, za dobrobit građanstva.

Cetinski je, takođe, istakao da bi voleo  da Gold Gondola što pre zaživi: “ Nadam se da će to biti gotova stvar sledeći put kada dođem. Biće mi čast da budem počasni gost”, naveo je uz široki osmeh.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone