Gold Gondola na 25. Moscow International Travel & Tourism Exhibition

    12.03.2018.

Na jednoj od najvećih turističkih berzi sveta, Sajmu turizma u ruskom glavnom gradu Moskvi, svoju turističku ponudu predstavlja najposećenija srpska planina Zlatibor. Njene sadržaje predstaviće Turistička organizacija Zlatibor zajedno sa JP „ Gold gondola Zlatibor“ u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, u periodu od 13. do 15. marta ove godine tokom trajanja ovog poznatog „MITT“ sajma.

Posetioci će moći da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Zlatibora – pre svega prirodnim bogatstvima, kulturno-istorijskim nasleđem, kao i sa smeštajnim i sportskim kapacitetima te ostalim sadržajima i atrakcijama kojima planina raspolaže.

Posetioci ove smotre aktuelnih dometa u svetskom turizmu moći će da se upoznaju sa najznačajnijim infrastrukturnim projektom Opštine Čajetina – Izgradnjom najduže panoramske žičare na svetu, čiji se završetak izgradnje i puštanje u rad planira krajem 2018. godine.

Zainteresovani će imati priliku da se na trenutak nađu na Zlatiboru i da prođu virtuelnu turu trasom buduće Zlatne gondole, tokom koje će moći da vide kako će izgledati realna i kompletna vožnja od centra Zlatibora, do vrha Tornika.

Učešće na moskovskom sajmu turizma sjajna je prilika da se rusko tržište upozna sa atrakcijama, aktivnostima i vidovima turizma koje nudi Zlatibor, ali i sa ponudom hotela, ostalih vidova smeštaja, ekskurzija i izleta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone