GOLD GONDOLA – Projekat kakvog nema na Balkanu

    27.09.2018.
Studio-Lazar-3799

Najveći na Balkanu Avantura park nalazi se na Zlatiboru. Na površini od dva hektara, među borovima koji kao da probijaju oblake, posetiocima pruža jedinstven doživljaj prave avanture. Svakoga dana na stotine turista različitog uzrasta, željnih da dožive nešto novo i nezaboravno, dolazi ovde.

„ Park postoji tri godine, radi leti i zimi i godišnje ga poseti oko 12.000 turista. Znači, za tri godine ovu zlatibrosku atrakciju posetilo je oko 36.000 ljudi različitog uzrasta koji uživaju u adrenalinskim sadržajima“, kaže Jelena Kokorović, koja ovde radi tokom čitave godine.

Savladavanje prepreka predstavlja veliki izazov, pa mnogi provedu u parku ceo dan. Većina dolazi i po nekoliko puta tokom svog boravka na ovoj planini. Inače, Avantura park ima sedam nivoa, od kojih je najnoviji Zip line. Za decu različitog uzrasta postoji šest nivoa prepreka.

„Ovo je prva velika atrakcija na ovoj planini. Iduće godine imaćemo novu atrakciju, gondolu koja se upravo gradi. Avantura park odlično saradjuje sa JP Gold gondola jer smatramo da je to odličan projekat za Zlatibor kakvog nema na Balkanu. Mi Zlatiborci podržavamo taj projekat“, naglašava Kokorovićka.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone