Promocija projekta „Zlatibor 360° Experience“

    30.10.2019.
tablet_12715724254301240

Na Sajmu Medija „Media Market 2019“ koji je održan na Beogradskom sajmu, u okviru prezentacije „VR Tehnologije kao napredni instrumenti pormocije i medijskog izveštavanja“ veoma uspešno je promovisan i projekat Zlatibor 360° Experience.
Prisutni predstavnici medija su imali priliku da pomoću VR naočara pogledaju 360° video sadržaje visokog kvaliteta i da se na inovativan način upoznaju sa ponudom različitih vidova turizma kao što su kongresni, porodični, zdravstveni, avanturistički, sportski itd.
Pored VR naočara, TO Zlatibor se pobrinula da promotivni 360° video sadržaji budu dostupni korisnicima kroz mobilne aplikacije za platforme iOS i Android. Takođe, 360° video materijali se nalaze i na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije, čime su pokriveni svi raspoloživi kanali distribucije digitalnih sadržaja.
Pripadnici sedme sile su pokazali interesovanje i konstatovali da Zlatibor kao vodeća destinacija sa bogatom turističkom ponudom, prednjači i u primeni modernih tohnologija koje ova organizacija koristi u promociji i prezentovanju sadržaja ove naše najposećenije srpske planine.

Tekst preuzet sa: http://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/promocija-projekta-zlatibor-360-experience/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone