Otvaranje pozorišne sezone u Kulturnom centru na Zlatiboru

    22.11.2019.
36715743349361052

U utorak 26.novembra u 20 časova u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra na Zlatiboru otvara se pozorišna sezona i igra prva predstava užičkog Narodnog pozorišta, koje zbog započete rekonstrukcije zgrade u Užicu ovde privremeno nastupa. Biće izveden komad „KAKO ŽIVOT“ u režiji Slavenka Saletovića, po tekstu Nine Mitrović.

Ova zanimljiva predstava govori o ljubavi i usamljenosti, a radnja je smeštena u starački dom u kome dešavanja teku kao i život, bez stajanja. U njoj je puno emocija, iskrenosti, nade da će sutra biti bolje….S porukom da nikad nije kasno da se vlastiti život uzme u svoje ruke i nastavi srećnije i zadovoljnije. Jer oko nas je uvek ljubav i lepota, samo je treba prepoznati. Likovi u drami žele i imaju ljubav, nisu više sami, imaju jedni druge i imaju novi život….

Predstava „KAKO ŽIVOT“ izvedena je u čast nagradjenih na nedavno završenom 24.Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, a po oceni festivalskog selektora bila je u rangu sa ostalim (vodećim teatrima u regionu) u takmičarskom programu, što govori o njenom kvalitetu i vrednostima koje ima.

Ulaz na ovu predstavu je besplatan.

Organizatori su Turistička organizacija Zlatibor i Narodno pozorište Užice.

Preuzeto sa: http://www.zlatibor.org.rs/sr/novosti/vesti/Otvaranje-pozorisne-sezone-u-Kulturnom-centru-na-Zlatiboru/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on VKPin on Pinterest
Email this to someone